Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

 • ΑντικαταβολήΠληρώνετε μετρητοίς κατά την παραλαβή των προϊόντων από τον διανομέα courier, στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
  (έξοδα αντικαταβολής: 2,48 €).

 

 • Με κάρτα
  Με χρεωστική/debit κάρτα
  Χρησιμοποιήστε την χρεωστική/debit κάρτα σας (ή αλλιώς την κάρτα ανάληψης μετρητών), η οποία είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Με την αγορά, τα χρήματα φεύγουν απευθείας από το λογαριασμό σας και έτσι, δεν υπάρχει κάποια πίστωση.Με πιστωτική κάρτα
  Με την πιστωτική σας κάρτα, πληρώνετε επί πιστώσει, δηλαδή, μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της αγοράς σας σε μετέπειτα χρόνο.

  Με prepaid (προπληρωμένη):
  Αν θέλετε να έχετε καλύτερο έλεγχο των εξόδων σας, μπορείτε να εκδώσετε μια prepaid (προπληρωμένη) κάρτα, την οποία μπορείτε να «φορτώσετε» με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε σε αγορές/πληρωμές.

  Οι συναλλαγές με κάρτες, είναι ασφαλείς;
  Βεβαίως! Το Linea Carpets δεν παρακρατά κανένα στοιχείο της κάρτας σας, ενώ για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε.

 

 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία μέσω κατάθεσης ή μεταφοράς χρημάτων σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.
  (σε τραπεζικό κατάστημα ή μέσω e-banking)
  Τράπεζα Πειραιώς
  Αριθμός Λογαριασμού: 5213 089138 444
  Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Για την εκτέλεση της παραγγελίας θα πρέπει προηγουμένως να έχει επιβεβαιωθεί η εξόφλησή της. Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων μεταξύ λογαριασμών που τηρούνται σε διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη.

 

 • Πληρωμή στο Κατάστημα
  Πληρώνετε μετρητοίς ή με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα (Π.Γρηγορίου Ε’– 56123 Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη).
LINEA CARPETS

Εδώ θα βρείτε χαλιά για όλους τους χώρους του σπιτιού και σε καταπληκτικές τιμές.